تاریخ : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 23 April , 2024
2

مقایسه هواوی نوا ۴ با آنر مجیک ۲ و هواوی میت ۲۰

  • کد خبر : 15749
  • 02 دی 1397 - 20:34
مقایسه هواوی نوا ۴ با آنر مجیک ۲ و هواوی میت ۲۰

به گزارش جمهوریت ; امروز می‌خواهیم امکانات و مشخصات فنی هواوی نوا ۴ (Huawei Nova 4) را با آنر مجیک ۲ (Honor Magic 2) و هواوی میت ۲۰ (Huawei Mate 20) مقایسه کنیم. به نظر شما، کدام‌یک از این گوشی های قدرتمند چینی انتخاب مناسب‌تری هستند؟ هواوی از جمله شرکت‌هایی است که در یک سال، […]

به گزارش جمهوریت ;

امروز می‌خواهیم امکانات و مشخصات فنی هواوی نوا ۴ (Huawei Nova 4) را با آنر مجیک ۲ (Honor Magic 2) و هواوی میت ۲۰ (Huawei Mate 20) مقایسه کنیم. به نظر شما، کدام‌یک از این گوشی های قدرتمند چینی انتخاب مناسب‌تری هستند؟

هواوی از جمله شرکت‌هایی است که در یک سال، بیشترین تعداد از پرچمداران را روانه بازار می‌کند. فقط در نیمه دوم سال ۲۰۱۸، این غول چینی از گوشی های خانواده میت ۲۰، آنر مجیک ۲ و همین‌طور اولین موبایل خود با دوربین سلفی درون صفحه‌ای یعنی هواوی نوا ۴ پرده برداشت. اگر میت ۲۰ پرو را فاکتور بگیریم، سایر پرچمداران این شرکت با قیمتی رقابتی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرند و از برخی از آنها می‌توان به عنوان یک پرچمدار مقرون‌به‌صرفه یاد کرد.

ولی از بین این گوشی های هوشمند، کدام‌یک می‌تواند برای شما مناسب‌تر باشد؟ برای پاسخ به این سوال، موبایل های جدید هواوی را در کنار یکدیگر بررسی کرده و مزایا و معایب هرکدام را بیان خواهیم کرد.

مشخصات فنی هواوی میت ۲۰، آنر مجیک ۲ و هواوی نوا ۴

هواوی نوا ۴ آنر مجیک ۲ هواوی میت ۲۰
ابعاد و وزن ۱۵۷ در ۷۵٫۱ در ۷٫۸ میلی‌متر / ۱۷۲ گرم ۱۵۷٫۳ در ۷۵٫۱ در ۸٫۳ میلی‌متر / ۲۰۶ گرم ۱۵۸٫۲ در ۷۷٫۲ در ۸٫۳ میلی‌متر / ۱۸۸ گرم
صفحه نمایش ۶٫۴ اینچی IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰×۲۳۱۰ ۶٫۳۹ اینچی AMOLED با وضوح ۱۰۸۰×۲۳۴۰ ۶٫۵۳ اینچی IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰×۲۲۴۴
تراشه هواوی های سیلیکون کایرین ۹۷۰، پردازنده هشت هسته‌ای ۲٫۴ گیگاهرتزی هواوی های سیلیکون کایرین ۹۸۰، پردازنده هشت هسته‌ای ۲٫۶ گیگاهرتزی هواوی های سیلیکون کایرین ۹۸۰، پردازنده هشت هسته‌ای ۲٫۶ گیگاهرتزی
حافظه ۸ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت (با پشتیبانی از کارت حافظه) ۶ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت + ۲۵۶ گیگابایت (با پشتیبانی از کارت حافظه) ۴ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت (با پشتیبانی از کارت حافظه نانو)
سیستم عامل اندروید ۹ پای، EMUI اندروید ۹ پای، EMUI اندروید ۹ پای، EMUI
اتصالات بلوتوث ۴٫۲، جی پی اس، وای فای ۸۰۲٫۱۱ a/b/g/n/ac بلوتوث ۵٫۰، جی پی اس، وای فای ۸۰۲٫۱۱ a/b/g/n/ac بلوتوث ۵٫۰، جی پی اس، وای فای ۸۰۲٫۱۱ a/b/g/n/ac
دوبین پشتی ۴۸ مگاپیکسلی f/1.8 + دوربین ۱۶ مگاپیکسلی f/2.2 + دوربین ۲ مگاپیکسلی f/2.4 ۱۶ مگاپیکسلی f/1.8 + دوربین ۱۶ مگاپیکسلی f/2.2 + دوربین ۲۴ مگاپیکسلی f/1.8 ۱۲ مگاپیکسلی f/1.8 + دوربین ۱۶ مگاپیکسلی f/2.2 + دوربین ۸ مگاپیکسلی f/2.4
دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی f.2.0 ۱۶ مگاپیکسلی f/2.0 + دوربین ۲ مگاپیکسلی f/2.4 + دوربین ۲ مگاپیکسلی f/2.4 ۲۴ مگاپیکسلی f.2.0
باتری ۳۷۵۰ میلی‌آمپر ساعتی با فناوری شارژ سریع ۱۸ وات ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با فناوری شارژ سریع “Magic Charge” ۴ هزار میلی‌آمپر ساعتی با فناوری شارژ سریع ۴٫۵V / 5A (سوپر شارژ)
ویژگی‌های اضافی دو سیم‌کارت هم‌زمان دو سیم‌کارت هم‌زمان، طراحی اسلایدی دو سیم‌کارت هم‌زمان، مقاوم در برابر پاشیدگی آب (استاندارد IP53)

طراحی

اگر می‌خواهید دستگاهی با جذاب‌ترین طراحی را داشته باشید، قطعا هواوی نوا ۴ و آنر مجیک ۲ انتخاب شما خواهند بود. در کنار گلکسی A8s، گوشی Nova 4 از اولین تلفن های هوشمند دنیا با دوربین سلفی درون صفحه‌ای است. در سوی دیگر، آنر مجیک ۲ با طراحی اسلایدی، بدون بریدگی یا سوراخی برای دوربین سلفی و نسبت صفحه به بدنه تقریبا ۱۰۰ درصدی، از جمله منحصربه‌فردترین گوشی های موجود در بازار محسوب می‌شود. میت ۲۰ هواوی به نمایشگر کلاسیک‌تر ناچ قطره آب مجهز شده است، اما خریداران از مقاومت دستگاه در برابر گرد و خاک و پاشیدگی آب برخودار خواهند شد.

هواوی نوا 4

صفحه نمایش

در کنار بهره‌گیری از طراحی خلاقانه، آنر مجیک ۲ جذاب‌ترین نمایشگر را هم دارد. نمایشگر این گوشی با فناوری سوپر آمولد، پوشش کامل محدوده رنگی DCI-P3 و اسکنر اثر انگشت ساخته شده است و روی آن نمی‌توان هیچ بریدگی، سوراخ یا حاشیه ضخیمی را پیدا کرد. هواوی میت ۲۰ هم تقریبا در یک سطح بوده و حتی در آن می‌توان تکنولوژی HDR10 را برای بازسازی بهتر رنگ‌ها پیدا کرد؛ ولی هم‌چنان از نمایشگر IPS LCD بهره می‌برد. البته، قطعا پوشش محافظ گوریلا گلس در این گوشی با استقبال کاربران روبه‌رو خواهد شد. در ساخت هواوی نوا ۴ هم از نمایشگر IPS LCD استفاده شده است.

سخت افزار / نرم افزار

اگر به سریع‌ترین دستگاه و مناسب‌ترین برای مالتی تسکینگ نیاز دارید، باید آنر مجیک ۲ را انتخاب کنید. سازندگان از قوی‌ترین چیپست سری Kirin در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم استفاده کرده‌اند. خریداران همچنین از حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی برخوردار خواهند شد؛ ولی بر خلاف دو گوشی دیگر حاضر در این مقایسه، خبری از خشاب مخصوص کارت حافظه نیست. هواوی میت ۲۰ هم از تراشه کایرین ۹۸۰ قدرت می‌گیرد، ولی با رم کمتر ۶ گیگابایتی همراه شده است. در هواوی نوا ۴، تراشه قدیمی اما توانمند کایرین ۹۷۰ که قدرت‌بخش گوشی های خانواده Mate 10 بود، مسئولیت مدیریت اطلاعات را بر عهده دارد.

هواوی میت 20

دوربین

حداقل روی کاغذ، هواوی نوا ۴ به قوی‌ترین سیستم دوربین مجهز شده است. در حقیقت، سازندگان از جدیدترین حسگر ۴۸ مگاپیکسلی در قالب سیستم دوربین سه گانه استفاده کرده‌اند. هنوز بررسی‌های لازم روی این گوشی و دوربین آن انجام نشده است، ولی کاربران باید خود را برای ثبت تصاویری بسیار باکیفیت، کاهش کمتر جزئیات در صورت زوم و عملکرد خوب در محیط‌های کم‌نور آماده کنند. آنر مجیک ۲ با مجموعا ۶ دوربین -سه دوربین در پشت و سه دوربین در جلو- در جایگاه دوم قرار می‌گیرد. نباید تصور کنید که میت ۲۰ در زمینه عکاسی مغلوب دو گوشی دیگر حاضر در این مقایسه شده است زیرا با دوربین سه گانه و دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی، هم‌چنان یکی از قوی‌ترین سیستم‌های دوربین را در دنیا دارد.

باتری

زمانی که صحبت از باتری در میان باشد، هواوی نوا ۴ و آنر مجیک ۲ در برابر Mate 20 و باتری ۴ هزار میلی‌آمپر ساعتی آن حرفی برای گفتن نخواهند داشت. این گوشی با یک بار شارژ می‌تواند بدون کوچکترین مشکل، یک روز کامل دوام بیاورد. در سوی دیگر، آنر مجیک ۲ به لطف تکنولوژی Magic Charge سرعت بسیار بالایی در شارژ دارد. نوا ۴ هم از یک باتری ۳۷۵۰ میلی‌آمپر ساعتی قدرت می‌گیرد که احتمالا شارژدهی بیشتری در مقایسه با مجیک ۲ و باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپری آن خواهد داشت.

آنر مجیک 2

قیمت

اگر به گوشی میت ۲۰ علاقه‌مند شده‌اید، برای تصاحب آن باید ۶۴۰ یورو در بازار کشورهای اروپایی پرداخت کنید. آنر مجیک ۲ و هواوی نوا ۴ هم به ترتیب با قیمت‌های ۵۵۰ و ۵۰۰ یورو در چین به فروش می‌رسند. در این مرحله، انتخاب ارزشمندترین گوشی کمی دشوار می‌شود؛ ولی ما میت ۲۰ را به خاطر ویژگی‌هایی همچون باتری بزرگتر، تعادل بهتر در مشخصات فنی، عملکرد عالی، کیفیت ساخت بالاتر، اسپیکرهای استریو و پشتیبانی از کارت حافظه، پیشنهاد می‌کنیم. اگر می‌خواهید دوربینی عالی داشته باشید، نوا ۴ می‌تواند انتخابی معقول باشد. آنر مجیک ۲ نیز با فناوری های پیشرفته‌ای همچون سیستم تشخیص چهره سه‌بعدی و اسکنر اثر انگشت زیر صفحه به فروش می‌رسد و مناسب افرادی است که موبایل خاص را با امکانات خاص می‌خواهند.

در پایان، نگاهی به مزایا و معایب این گوشی ها هم خواهیم داشت.

مزایا و معایب گوشی های میت ۲۰، نوا ۴ و آنر مجیک ۲

مزایا معایب
هواوی نوا ۴ نسبت صفحه به بدنه بالا
باتری بزرگ
قیمت خوب
دوربین‌های عالی
سخت افزار ضعیف‌تر
هواوی آنر مجیک ۲ طراحی اسلایدی
اسکنر اثر انگشت زیر صفحه
سخت افزار بسیار قوی
شش دوربین خوب
باتری کوچکتر
هواوی میت ۲۰ صفحه نمایش بزرگتر
باتری بزرگتر
سخت افزار فوق‌العاده
اسپیکرهای استریو
قیمت بالا
لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=15749

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰