تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
10

حلقه مشورتی اصلاح طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰

  • کد خبر : 97761
  • 27 تیر 1399 - 12:58
حلقه مشورتی اصلاح طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰

به گزارش جمهوریت ، محمد سلامتی، دبیر کل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، درخصوص تعلل اصلاح طلبان در انحلال یا بازسازی ساختاری شورایعالی سیاستگذاری و انتخاب رئیس پس از استعفای عارف، گفت: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان از زمان تشکیل تا به امروز به امروز چندین بار ترمیم شده است. از ابتدا قرار بود که این […]

به گزارش جمهوریت ، محمد سلامتی، دبیر کل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، درخصوص تعلل اصلاح طلبان در انحلال یا بازسازی ساختاری شورایعالی سیاستگذاری و انتخاب رئیس پس از استعفای عارف، گفت: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان از زمان تشکیل تا به امروز به امروز چندین بار ترمیم شده است. از ابتدا قرار بود که این شورا به صورت موقتی تشکیل شده و تنها برای مأموریت‌های انتخاباتی فعال شود.

وی تأکید کرد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تا به امروز نیز جلسات برنامه‌ریزی شده و یا وظایف مستمر نداشته است.

سلامتی در پاسخ به این پرسش که تکلیف جایگاه ریاست شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان چه زمانی مشخص خواهد شد؟، اظهار داشت: بنده معتقدم این شورا باید برای بررسی استفعای چند نفر از اعضای خود یک جلسه تشکیل داده و خروجی آن را نیز رسانه‌ای کند. زیرا مردم حق دارند از آینده کاری اصلاح طلبان در ذیل شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان مطلع شوند.

وی ادامه داد: در نهایت هنگامی که قرار باشد اصلاح طلبان دوباره فعالیت انتخاباتی خود را شروع کنند، طبق چارچوب کاری خود؛ موضوع انتخاب رئیس جدید برای این شورا را در دستورکار قرار خواهند داد.

دبیر کل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، در مواجهه با این پرسش که گمانه‌ زنی ها برای جایگزینی آقای عارف تا چه حد جدی است؟، بیان داشت: آینده شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان را نباید معطوف به انتخاب جایگزین برای آقای عارف کرد. رئیس این شورا بر اساس فرآیندی که آقای عارف را به ریاست رساند، انتخاب خواهد شد و نباید بر روی اسامی و افراد خاص تمرکز شود.

وی گفت: در ابتدا باید اصلاح طلبان تلاش کنند حلقه‌های مشورتی خود را افزایش داده؛ تا برای انتخابات ۱۴۰۰، بار دیگر گروه‌های سیاسی که در عضویت «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» هستند و یا خارج از این ساختار فعالیت می‌کنند را گرد هم بیاورند.

این سیاستمدار اصلاح طلب ابراز داشت: علاوه بر ایجاد هماهنگی بین گروه‌های مختلف سیاسی، باید تلاش کنیم تا از توان و ظرفیت چهره‌های مختلف جریان اصلاحات بهره بگیریم. در همین راستا ضرورت دارد که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات باید فعال شود و تدارک همگرایی بین گروه‌های مختلف اصلاحات را ببیند.

وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنید اصلاح طلبان در حال از دست دادن زمان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰، هستند؟، بیان داشت: تشکیل جلسه این شورا فرایند پیچیده‌ای ندارد، اما نباید برای این کار نیز شتاب زده عمل کرد. احزاب، شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی اصلاح طلب باید تلاش کنند در وهله اول مقدمات حضور حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ را فراهم کرده و سپس در ذیل کار تشکیلاتی، خود را برای حمایت از یک کاندیدا آماده کنند.

سلامتی در پاسخ به این سوال که آیا چهره‌های انتخاباتی اصلاح طلبان آماده ورود به این عرصه هستند؟، ابراز داشت: در میان اصلاح طلبان چهره‌های زیادی وجود دارد که از ظرفیت بالایی برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری برخوردار هستند و ما نگران معرفی کاندیدای انتخاباتی در زمان باقی مانده نیستیم؛ بلکه مشکل اصلی اصلاح طلبان نگاه متفاوت شورای نگهبان است که کاندیدای جریان مقابل را تایید و نمایندگان اصلاح طلبان در عرصه انتخابات را رد صلاحیت می‌کند.

وی در پایان گفت: همواره در انتخابات اصلاح طلبان دیرتر از اصولگرایان وارد عرصه می‌شوند، زیرا جناح مقابل از نظر امکانات و حمایت بخش‌هایی از حاکمیت نسبت به رقیب خود برتری دارند؛ اما الزاما همین برتری عامل موفقیت آنها نیست و بارها شاهد بودیم که اصلاح طلبان پیروز انتخابات شده‌اند.

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=97761

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰