جمهوریت – محمد صفایی دلوئی نماینده گناباد و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با “رويداد ٢٤” از بازداشت برادر زن يك وزير كه در وزارتخانه داراى پست بوده است، خبر داد.
نماینده مذکور نامی از وزیر مربوطه نبر د اما وزارت جهاد و کشاورزی بلافاصله به این خبر واکنش نشان داد.

وزارت جهادکشاورزی خبر بازداشت برادر همسر وزیر را تکذیب کرد
درپی انتشار خبری مبنی بر بازداشت برادر همسر سیدجواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی، فاطمه زارعان معاون رسانهای این وزارتخانه، این خبر را تکذیب کرد و آن را شایعه خواند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، این مسئول روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی همچنین اعلام کرد که معاونت حقوقی این نهاد پیگیر ماجرا است.
این تکذیبیه پس از آن صادر شد که روز گذشته برخی رسانهها با انتشار خبری مدعی شده بودند برادر همسر وزیر جهادکشاورزی به اتهام رشوه توسط نیرویهای امنیتی بازداشت شده است.
بیشتر بخوانید:





