تاریخ : یکشنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۵ Sunday, 12 July , 2026

جمهوریت

مراکز پشتیبانی لجستیکی ناوها و سکوهای سوخت‌گیری ناوهای هواپیمابر آمریکایی در هم کوبیده شد سنتکام دور سوم هجومش به جنوب ایران را اعلام کرد بازیگر سینمای ایران: برخی سینماگران خود را برای «دوران پس از جمهوری اسلامی» آماده کرده بودند روزنامه جمهوری اسلامی: انتقام از امریکا و اسرائیل باید متوجه زیرساختها باشد؛ جنگ طلبی و ادامه درگیری نظامی به سود اسرائیل و امریکا و یک جناح داخلی است روزنامه جمهوری اسلامی: سخنان اخیر حجت الاسلام سیدعلی خمینی مقابله با اجماع مسئولان نظام است؟ انتقاد از اتهام پراکنی منبری ها و مداحان و …/ حتما باید فردی مانند لاریجانی شهید می شد تا ارزشهایش آشکار شود؟ روزنامه همشهری: واژه “انتقام” قابل تفسیر نیست؛باید قاتلان را از میان برداشت/نهادهای نظامی و امنیتی باید واحدهایی را به این کار اختصاص دهند پیشنهاد حسین شریعتمداری: اکنون باید به زیرساختهای اسرائیل حمله کنیم/باید علا,ه بر بحرین و کویت به امارات نیز یورش ببریم

11

استعفای سورنا ستاری معاون علمی رئیس‌جمهوری

  • کد خبر : 163922
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
استعفای سورنا ستاری معاون علمی رئیس‌جمهوری
امروز هیاتی از شرکت‌های دانش‌بنیان به همراه معاونان بدون حضور ستاری راهی ونزوئلا شده‌اند.

جمهوریت – ایسنا نوشت : برخی از اخبار منتشر شده در فضای مجازی خبر استعفای سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری را منتشر کرده‌اند.

 طبق اخبار منتشر شده در فضای مجازی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری که حکم خود را در آبانماه سال ۹۲ و مرداد ماه ۹۶ از حسن روحانی دریافت کرده بود، پس از یک سال ادامه فعالیت در همین جایگاه در دولت آیت‌الله ابراهیم رئیسی، استعفای خود را تقدیم رئیس جمهوری کرده است. با این حال، تا لحظه تدوین این گزارش، خبری رسمی از سوی دفتر دکتر ستاری مبنی بر استعفا منتشر نشده است.

این در حالی است که بسیاری از کانال‌های خبری تلگرامی از استعفای ستاری خبر داده‌اند و خبری با عنوان “شنیده‌ها حاکی از آن است که سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از سمت خود استعفا کرده است” منتشر شده است.

تشکیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۵ و همزمان با دومین سال ریاست جمهوری محمود احمدی ‌نژاد رئیس‌جمهوری دولت نهم و دولت دهم جمهوری اسلامی ایران پا گرفت و صادق واعظ‌زاده در بهمن ماه سال ۱۳۸۵ به عنوان نخستین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری ایران منصوب شد؛ ولی پس از آغاز به کار رسمی دولت دهم، شهریور ۱۳۸۸ از سمت خود استعفا داد و جای وی نسرین سلطانخواه عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا قرار گرفت.

پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۹۲ حسن روحانی پس از کسب مسند ریاست جمهوری، سورنا ستاری را به عنوان معاون علمی و فناوری خود منصوب کرد.

سورنا ستاری متولد ۱۳۵۱ و دانشیار دانشگاه صنعتی شریف است و در سال ۱۳۸۴، به عنوان مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت انتخاب شد، اما یک سال بعد از سمتش استعفا داد و در ۲ مهر ماه سال ۹۲ با حکم بیژن نامدار زنگنه وزیر وقت نفت به عنوان رئیس پژوهشگاه صنعت نفت منصوب شد، ولی در ۱۳ مهر ماه همان سال با حکم حسن روحانی به عنوان معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری مشغول به کار شد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری ماه گذشته در دیدار با وزیر علوم ونزوئلا از سفر هیاتی ۷۵ نفره از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق ایرانی به این کشور خبر داد و گفت که پس از درخواست رئیس جمهوری ونزوئلا مبنی بر حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی در نمایشگاه این کشور؛ بیش از ۷۵ شرکت برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی کرده‌اند تا محصولات و توانمندی‌های فناورانه خود را به نمایش بگذارند.

امروز هیاتی از شرکت‌های دانش‌بنیان به همراه معاونان بدون حضور ستاری راهی ونزوئلا شده‌اند.

همچنین در پیگیری‌های انجام شده خبرنگار ایسنا، مشخص شده است که خبر استعفای دکتر سورنا ستاری معاون علمی ریاست جمهوری صحت داشته ولی تا لحظه ارسال خبر هنوز جایگزین ستاری مشخص نیست و استعفای وی نیز مورد پذیرش قرار نگرفته است.

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=163922

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0