تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024
5
شست هم‌اندیشی رؤسا و مسئولان دانشگاه‌های برتر کشور با رئیس کل دیوان محاسبات؛

دکتر دستغیب: حساب واحد خزانه دریچه ورود به مدیریت مالی بهتر است/تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های برتر در طراحی و اجرای نظام جامع مالی کشور

  • کد خبر : 184980
  • 30 فروردین 1402 - 14:05
دکتر دستغیب: حساب واحد خزانه دریچه ورود به مدیریت مالی بهتر است/تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های برتر در طراحی و اجرای نظام جامع مالی کشور
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: بخش قابل توجهی از مشکلات مالی دانشگاه‌ها مربوط به ابهامات قانونی در گذشته و برخی از مصوبات هیأت امنا است که رؤسای دانشگاه‌ها می‌توانند مصادیق آن را احصاء و به دیوان محاسبات کشور منعکس کنند تا در شورای حقوقی و هیأت عمومی دیوان مطرح و وحدت رویه‌های لازم تصویب شود.

جمهوریت – دکتر سید احمدرضا دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور در نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور با رئیس کل دیوان محاسبات که امروز در دیوان محاسبات برگزار شد، ضمن تاکید بر تعامل و همکاری هر چه بیشتر دانشگاه‌ها و دیوان محاسبات، استقرار نظام مدیریت و گزارشگری هوشمند مالی چند سطحی در دانشگاه‌ها را ضروری عنوان کرد و گفت: این نوع گزارشگری موجب افزایش اعتبار و سرمایه‌های اجتماعی می‌شود.
وی با بیان اینکه باید از همه ظرفیت‌ها در کشور و بخصوص فرصت پارک‌های علم و فناوری استفاده کرد، افزود: باید تلاش کنیم تا بیش از گذشته، ظرفیت پارک‌های علم و فناوری برای توسعه دانشگاه‌ها و ظرفیت دانشگاه‌ها نیز برای پیشبرد همه امور کشور به کار گرفته شود.

به گزارش روابط عمومی دیوان محاسبات کشور،  دکتر دستغیب توجه به عناصر صورت‌های مالی، حذف حساب‌های واسطه و برقراری حساب متمرکز خزانه را راهکاری مناسب برای ایجاد انضباط مالی دانست و گفت: حساب واحد خزانه تنها دریچه ورود به مدیریت بهتر مالی است. بر همین اساس باید سازوکارهای لازم برای این موضوع را مدنظر قرار داد.


رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه شورای حقوقی این سازمان، امکان ایجاد وحدت رویه‌های لازم در اجرای مصوبات را دارد، افزود: بخش قابل توجهی از مشکلات مالی دانشگاه‌ها مربوط به ابهامات قانونی در گذشته و برخی از مصوبات هیأت امنا است که رؤسای دانشگاه‌ها می‌توانند مصادیق آن را احصاء و به دیوان محاسبات کشور منعکس کنند تا در شورای حقوقی و هیأت عمومی دیوان مطرح و وحدت رویه‌های لازم تصویب شود.

دکتر دستغیب در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم رفع دغدغه‌های مختلف جامعه دانشگاهی و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های برتر در طراحی و اجرای نظام جامع مالی کشور، گفت: دانشگاه‌های کشور باید متمرکز بر مأموریت‌های آموزشی و پژوهشی باشند؛ بر همین اساس تلاش می‌کنیم تا مسائل و مشکلات پیش رو را کاهش دهیم.

در این نشست که رؤسای دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، خواجه نصیر، شهید بهشتی، علم و صنعت ایران، الزهرا (س)، علمی کاربردی، خوارزمی، هنر، پیام نور، فرهنگیان، شهید رجایی، شاهد و معاونین دانشگاه‌های تربیت مدرس، علامه طباطبایی، صنعتی اصفهان و شیراز حضور داشتند، دغدغه‌ها و مسائل مربوط به دانشگاه‌ها در حوزه بودجه‌ریزی و اختصاص اعتبارات مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم حل این مشکلات برای تمرکز جدی‌تر در حوزه علمی و پژوهشی تاکید شد.

همچنین با دستور رئیس کل دیوان محاسبات مقرر شد کمیته‌های ویژه‌ای برای حل مشکلات دانشگاه‌ها تشکیل شود تا مسیر رشد و پیشرفت هر چه بیشتر دانشجویان در عرصه‌های علمی و فناوری مهیا شود.

بیشتر بخوانید:

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=184980

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰