تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
11

واتس اپ در چه کشورهایی بیشتر طرفدار دارد؟

  • کد خبر : 34402
  • 13 بهمن 1397 - 23:34
واتس اپ در چه کشورهایی بیشتر طرفدار دارد؟

به گزارش جمهوریت ; تازه‌ترین آمارها و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت فهرستی از ۱۰ کشوری را که شهروندان و کاربران در آنها تمایل بیشتری برای استفاده از اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ دارند، آمده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا ببینیم واتس اپ در چه کشورهایی بیشتر طرفدار دارد؟ اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ که یکی […]

به گزارش جمهوریت ;

تازه‌ترین آمارها و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت فهرستی از ۱۰ کشوری را که شهروندان و کاربران در آنها تمایل بیشتری برای استفاده از اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ دارند، آمده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا ببینیم واتس اپ در چه کشورهایی بیشتر طرفدار دارد؟

اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان است نیز از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است.

این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام‌رسان جهان را گرفت. واتس‌اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.

پیام‌رسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است. طبق تازه‌ترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیام‌رسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

واتس اپ

واتس اپ

در زیر فهرستی از این ۱۰ کشور که در آن پیام‌رسان واتس اپ نسبت به سایر اپلیکیشن های مشابه از استقبال و محبوبیت بیشتری برخوردار شده است، ذکر شده است:

۱. ایالات متحده آمریکا

این کشور که میزبان غول‌های تکنولوژی جهان و همچنین شرکت مادر واتس‌اپ یعنی فیس‌بوک است، در رتبه نخست استقبال از اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ قرار گرفته است.

۲. هند

شهروندان هندی بالغ بر ۵۰ درصد از کاربران اپلیکیشن واتس‌اپ را تشکیل می‌دهند و به نظر می‌رسد که اپلیکیشن سبزرنگ در این کشور سبز و البته پرجمعیت از استقبال بی نظیری برخوردار شده است.

۳. برزیل

در یکی از تازه‌ترین نظرسنجی‌های صورت پذیرفته، ۹ نفر از هر ۱۰ شهروند برزیلی از اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ برای انتقال و ارسال پیام و همچنین برقراری تماس‌های صوتی و ویدئویی رایگان در این پلتفرم استفاده می‌کنند.

۴. آلمان

هفت نفر از هر ۱۰ شهروند آلمانی نیز که در جایگاه سوم این رده بندی جای گرفته‌اند، از واتس‌اپ برای ارسال پیام و انجام مکالمات خود استفاده می‌کنند.

۵. اندونزی

اندونزی نیز که یکی دیگر از کشورهای پرجمعیت جهان به شمار می‌رود، در میزان استقبال از واتس اپ در جایگاه پنجم فهرست رده بندی قرار گرفته است و کاربران در این کشور به نظر می‌رسد که تمایل دارند به جای استفاده از خدمات اپلیکیشن های پیام‌رسان‌های مشابه چینی به‌عنوان یکی از شرکای بزرگ و راهبردی خود در منطقه شرق آسیا، همچنان از واتس اپ که درگاه امن تری برای ارسال پیام به شمار می‌رود، استفاده کنند.

۶. روسیه

بسیاری از کاربران روسیه بخصوص بعد از فیلترینگ و مسدودسازی پیام‌رسان روسی تلگرام، مجبور شدند که از واتس اپ به‌عنوان اپلیکیشن جایگزین استفاده کنند.

۷. ترکیه

شهروندان ترکیه نیز در نظرسنجی‌های صورت پذیرفته اعلام کرده‌اند که به علت رمزنگاری‌های فوق پیشرفته در واتس اپ، تمایل بیشتری برای استفاده از این پیام‌رسان در مقایسه با سایر اپلیکیشن های مشابه دارند.

۸. اسپانیا

گفته می‌شود پنج نفر از هر ۱۰ شهروند در اسپانیا ترجیح می‌دهند که از واتس‌اپ استفاده کنند چراکه به باور آنها، این پیام‌رسان در مقایسه با سایر اپلیکیشن‌ها از امنیت سایبری بیشتری برخوردار است و به محافظت از حریم خصوصی کاربرانش اهمیت بیشتری قائل می‌شود.

۹. ایتالیا

چهار نفر از هر ۱۰ شهروند ایتالیایی از اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ استفاده می‌کند.

۱۰. انگلستان

در این گزارش‌ها همچنین اعلام شده است که از هر ۱۰ شهروند انگلیسی، سه نفر برای ارسال پیام، برقراری تماس صوتی و ویدئویی از اپلیکیشن واتس‌اپ استفاده می‌کنند.

فکر می کنید نفود واتس اپ در ایران چقدر باشد؟ شما از واتس اپ استفاده می کنید؟

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=34402

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰